Tapte jevn og spennende kamp – Larvik

Tapte jevn og spennende kamp

Larvik ledet med fire til pause, men tapte til slutt med to mål for Ravens da eliteserien tok til igjen etter EM-pausen søndag kveld.

Amanda Kurtović var tilbake på banen for Larvik da Ravens hadde invitert inn publikum gratis til søndagens kamp.

Det var en jevnspilt første omgang, der lagene stort sett fulgte hverandre i målprotokollen. Ingen av lagene var mer enn to mål foran før det var spilt 27 minutter.

Da hadde Larvik snudd Ravens ledelse, og gått fra 10-11 til 14-11 – og fortsatte til 15-11 før pausesignalet. Astrid Løke scoret to av sine fire mål i omgangen i den perioden.

Emma Skinnehaugen, Heidi Løke og Amanda Kurtović sørget for de øvrige da det kom fem Larvik-scoringer på rad og rekke på tampen av omgangen.

Tolv minutter etter hvilen hadde hjemmelaget tatt igjen hele Larviks ledelse. Da sto det 20-20 og det var duket for et spennende siste drøye kvarter av kampen.

Spenning ble det også, lagene fulgte hverandre helt inn. To minutter før slutt ledet hjemmelaget 28-27 og Larvik la en slagplan i en timeout.

I det påfølgende angrepet skjøt Larvik utenfor, og så var det Ravens’ tur til å ta timeout, et drøyt halvminutt før slutt.

Ravens scoret, og avgjorde kampen til seier 30-27. Dermed har Larvik fortsatt til gode å vinne over romerikingene etter at klubbens elitesatsing ble skilt ut fra Rælingen.

Heidi Løke ble kåret til Larviks beste spiller i oppgjøret.