Nå starter seriekampene igjen – Larvik
Ingrid Vinjevoll. Foto: Svein André Svendsen

Nå starter seriekampene igjen

Søndag kommer Fredrikstad til Larvik, og det er endelig tid for seriekamper igjen.

Ingrid Vinjevoll scoret sitt første mål i eliteserien borte mot Fana i fjorårets siste kamp. Vi har bedt henne fortelle litt fra det første halve året i Larvik.

– Det har vært en ganske stor overgang fra 2. divisjon til eliteserien. Jeg har merket at den var litt tøff. Samtidig føler jeg at jentene, trenere og støtteapparat har tatt meg veldig godt imot, og vi er flinke til å passe på hverandre, forteller 19-åringen.

– Jeg er også veldig heldig som har en støttespiller i søsteren min Silje, da vi begge dro til Larvik sammen. Jeg har også slitt med skader starten av denne sesongen, men jeg har stor tro på at ting faller mer og mer på plass utover våren, sier Ingrid Vinjevoll.

Søndag gleder hun seg til kamp, klokka 16.00 i Jotron Arena.