Glapp da det skulle avgjøres – Larvik
Ingrid Lauritzen. Foto: Svein André Svendsen

Glapp da det skulle avgjøres

Larvik lå bak mot Fredrikstad i nesten tre kvarter før de tok ledelsen i kampen, men det ville seg ikke for Larvik-jentene denne gang.

562 tilskuere måtte konstatere at Larvik tapte 26-29.

Fredrikstad startet klart best og ledet 9-4 etter et snaut kvarter. Larvik lå 3-5 mål bak gjestene, men nærmet seg etter pause.

Først 13 minutter ut i 2. omgang var lagene likt igjen. Marianne Haugsted utliknet til 19-19.

– Det var forsvarsspillet som gjorde at vi klarte å hente dem inn. Vi fikk noen enkle redninger og kjørte etter og scoret mål, forteller målvakt Ingrid Lauritzen.

Maja Sæteren ga Larvik ledelsen ved to anledninger like etter.

Fredrikstad utliknet, men både Polina Gencheva og Heidi Løke sikret håpet for Larvik ved å sende laget i føringen igjen.

Seks ganger tok Larvik ledelsen i kampen, men kom aldri mer enn ett mål foran. Og de rødkledde fra plankebyen hang på som klegger.

Maja Sæteren ga Larvik ledelsen 26-25 fire og et halvt minutt før slutt, men da stoppet det helt opp for hjemmelaget. Ballen ville ikke i mål. Fredrikstad avsluttet med fire scoringer og vant kampen.

– Det ble vanskelig på slutten. Vi gjorde små feil som ble store – vi ble straffet for feilene våre. Vi hadde en del bomskudd og tekniske feil i dag også, da blir det ble det vanskelig å slå Fredrikstad. Det glapp litt bakover, der vi egentlig hadde vært konsentrert en god stund, konstaterer Lauritzen, som naturlig nok ikke var fornøyd etter kampen, selv om hun hadde flere gode redninger underveis.

Fakta fra kampen