– Vi har vist at vi har veldig mye å by på – Larvik
Thea Bakås. Foto: Svein André Svendsen

– Vi har vist at vi har veldig mye å by på

Onsdag er det klart for det tredje møtet med Vipers denne sesongen. Kampen er også starten på andre halvdel av sesongen.

Lagene møttes også i NM, slik de har gjort i tre av de fire siste sesongene. Møtet i NM og den første seriekampen gikk i Larvik, nå er det klart for bortekampen mot laget som kun har strake seirer mot norske lag denne sesongen.

– Vi har vist gjennom første halvdel av sesongen at vi har veldig mye å by på og at vi er et tøft lag å møte. Nå er vi skikkelig motiverte for å nå enda flere mål og ta mange poeng. Vi er klare til å gi alt mot Vipers. Vi har alt å vinne, og vi gleder oss, sier Thea Bakås.

Noe har gått over forventning, mens andre ting ikke har gått som forventet. Det kan man kanskje si gjelder for flere lag denne sesongen.

Larvik ligger på tredjeplass etter halvspilt serie. Det er ni poeng opp til Vipers, og like mange ned til Volda helt nederst. Serien har vært utrolig jevn i første halvdel. Det skiller kun tre poeng fra 3. plass og ned til siste sluttspillplass.

Heidi Løke er ute av spill i fem uker, etter at hun har gjennomgått et nødvendig medisinsk inngrep i magen, som ikke kunne vente.