Sikret poeng i siste sekund! – Larvik
Tiril Rosenberg. Foto: Svein André Svendsen

Sikret poeng i siste sekund!

Larvik klarte nok en gang å ta poeng fra Storhamar i lørdagens serieoppgjør! Det var spenning til siste slutt og kampen endte 25-25.

Det var en fantastisk opphenting i begynnelsen av 2. omgang som la grunnlaget for sluttspurten. Fra Storhamar-ledelse 17-9 reduserte Larvik til 17-16 på drøyt seks minutter og gjorde det spennende på Hamar.

Reduseringene kom ved Andrea Rønning, Maja Sæteren (2), Amanda Kurtović, Mie Rakstad og Thea Bakås (2).

Det var Larvik som tok ledelsen i kampen, men det var Storhamar som var foran i målprotokollen resten av omgangen. Etter hvert ble ledelsen på fem mål, 11-6, den samme avstanden var det til pause, med hjemmelaget i ledelse 14-9.

Etter tre mål i begynnelsen av 2. omgang for Storhamar, begynte Larviks opphenting.

Storhamar holdt på ledelsen med to-tre mål, men Larvik hadde uavgjort-resultatet fra hjemmekampen i minnet og ga seg ikke.

Andrea Rønning sørget for redusering til 21-22 drøyt ti minutter fra sluttsignalet.

Det ble jevnt og spennende da det hele skulle avgjøres. Storhamar kom to mål foran, men Larvik utliknet til 23-23 ved Maja Sæteren.

Så ble det ny ledelse til hjemmelaget, med påfølgende utlikning fra Andrea Rønning drøyt tre minutter før slutt.

18 sekunder før slutt scoret Guro Nestaker for hjemmelaget. Larvik rakk en timeout, og ett sekund før slutt sørget Tiril Birgitte Rosenberg for å sikre Larvik ett poeng også på Hamar!