Hadde kontroll gjennom hele kampen – Larvik
Amanda Kurtovic. Foto: Svein André Svendsen

Hadde kontroll gjennom hele kampen

Larvik Håndballklubb hadde favorittstempelet mot Byåsen, og innfridde fra første kast på ballen i søndagens oppgjør. Det endte med seier 36-24.

– Det var skikkelig digg med to viktige poeng! Jeg er veldig fornøyd med hvordan vi fremstår helt fra start i dag. Det er ikke noe tvil, hodet var påskudd fra start, og vi gjorde det vi hadde pratet om, i tillegg til at vi klarte å justere oss på de små feilene vi gjorde underveis, oppsummerer en veldig fornøyd Amanda Kurtović.

Hun var en av mange som bidro godt i målprotokollen, og underveis i oppgjøret rundet hun 600 scoringer for Larvik Håndballklubb!

– Vi har et ungt lag, og det vil nok svinge fortsatt, men i dag klarte vi å holde roen og gjøre det vi skulle. Vi valgte å ha en litt avslappet inngang til kampen. Vi avtalte at vi skulle kose oss og ha det gøy. Det er det håndball handler om, påpeker hun.

Det var mange gode spillere i dag, mange som scoret villig vekk, og bakerst får Eli Skogstrand skryt av Kurtović.

– Det var en stor trygghet med den redningsprosenten hun hadde i dag. Da kunne vi lettere kjøre tempo etter. Vi ser det i de kampene vi taper, da funker ikke samarbeidet keeper og forsvarsspill. I de kampene vi vinner kan vi slå de beste, det har vi vist denne sesongen. Der ligger nøkkelen, sier hun.

Fakta fra kampen

Nå er det ikke ny kamp før i mars. I løpet av den måneden spilles de fem siste seriekampene i sesongen 2022/23.

Deilig jubel etter viktige og veldfortjente poeng. Foto: Svein André Svendsen