NM junior: Viktig faktor for den individuelle utviklingen – Larvik
Eirik Haugdal. Foto: Svein André Svendsen

NM junior: Viktig faktor for den individuelle utviklingen

Lørdag spiller J20-laget NM-finale mot Aker. Vi har bedt elitelagets hovedtrener Eirik Haugdal om å komme med noen tanker rundt rekrutteringen i Larvik Håndballklubb.

– Jeg må si at det er veldig moro med de gode prestasjonene som har blitt gjort de siste to sesongene i både Lerøy og NM20. 

Det våre unge utøvere både får oppleve og erfare gjennom deltakelse i de aldersbestemte nasjonale seriene er en viktig faktor for den individuelle utviklingen. 

Personlig er jeg svært lite opptatt av resultatene, men det er selvfølgelig moro at man har spilt seg helt frem til en finale i NM20. Og når man først står i finalen så er det selvfølgelig en klar ambisjon å vinne kampen.

Det er utrolig lærerikt både for trenere og utøvere å spille slike kamper, og vi merker at dette er noe folk i klubben gleder seg veldig til! 

De gode prestasjonene i de aldersbestemte arenaene er meget positivt for klubben, og det viser at vi rekrutterer gode utøvere fra samarbeidsklubbene i Larvik og omegn. Vi får høste fruktene av et godt grunnlag, og det er vi svært takknemlige for. 

Jeg håper mange av disse spillerne fortsetter med håndball i mange år fremover, uavhengig av nivå og klubbtilhørighet. 

Jeg ønsker de riktig lykke til i NM20-finalen. 

Finalen spilles i Sør Amfi lørdag 25. februar kl. 11.30, som en del av Final 8 i Arendal den helgen. Kampen sendes på TV 2 Sport 2 og TV 2 Play.