NM junior: Vi gratulerer med NM-gull! – Larvik
Feiring i garderoben. Foto: Svein André Svendsen

NM junior: Vi gratulerer med NM-gull!

Larvik Håndballklubb er Norgesmester for junior, etter å ha vunnet over Aker i finalen lørdag ettermiddag.

Første omgang var jevnspilt, men stadig med Larvik i føringen. Larvik-jentene gikk til pause med ledelse 17-16, og i 2. omgang tok det bare noen få minutter før avstanden begynte å øke til deres fordel.

Til slutt ble det seier 36-24 og NM-tittel for Larviks gode juniorlag. Flere av dem var med på å vinne Lerøyserien J18 forrige sesong.

Dette er Norgesmesterne: Ida Walin, Ingrid Lauritzen, Emma Thingvold, Amalie Punnerud, Tiril Birgitte Rosenberg, Emma Døvle, Frida Brenden, Silje Fure, Winnie Kapinga, Hedda Stø Hobber, Ingrid Vinjevoll, Silje Vinjevoll, Mia Sanderød Wold, Maja Furu Sæteren, Evita Naper Lindberget, Charlotte Fredheim, Astrid Løke, Alice Bredesen, Lovis Wallberg, Guro Frenvik. Trener: Lars Wallin Andresen.

Fakta fra kampen