Utskiftninger i ledelsen – Larvik
Brede Csiszar og Magnus Bleie. Foto: Tom Erik Hansen

Utskiftninger i ledelsen

Fredag var siste dag for Magnus Bleie som daglig leder i Larvik Håndballklubb. Magnus fikk et jobbtilbud fra sin gamle arbeidsgiver, Avonova, som han rett og slett ikke kunne takke nei til. Det var med et tungt hjerte han tok avgjørelsen, da han har trivdes meget godt i jobben hos oss.

Brede Csiszar tiltrer i Magnus sin stilling fra og med 1.april. Brede skal videreutvikle og fortsette i samme gode spor som Magnus var i. Det skjer mye positivt i Larvik Håndballklubb, og Brede gleder seg til å ta fatt på oppgavene. For de som ikke kjenner Brede så har han en lang karriere bak seg som hockeyspiller i Vålerenga, og har vært innom landslaget. Han har et solid nettverk, og god kunnskap i relasjonsbygging og sponsornettverk. Han jobber også som brannkonstabel i Asker og Bærum.

Vi takker Magnus for sitt enorme engasjement for klubben, og ønsker Brede hjertelig velkommen til klubben. Lykke til videre begge to!