Lerøyserien: Nå skal det avgjøres! – Larvik

Lerøyserien: Nå skal det avgjøres!

Det er åtte lag igjen i Lerøyserien. Lørdag morgen spiller Larvik Håndballklubbs J18 kvartfinale i det nasjonale sluttspillet.

Helgens kamper spilles i Drammenshallen. Klokka 0930 lørdag formiddag er Hinna første hinder for Larvik HK. Samtidig spiller Halsen mot Ålgård på banen ved siden av.

Vinnerne i de to kampene møtes i semifinalen kl. 1620. Finalespillet foregår søndag.

– Vi gleder oss til nok et sluttspill blant de ypperste J18-lagene i Norge. Vi vet at hvis vi spiller på vårt beste, så har vi et høyt nivå. Det beviste vi spesielt mot Fredrikstad i fellesrunden sist. Uansett blir det spennende å møte Hinna. De var i Bring-finalen forrige sesong, så det er et meget godt lag vi møter i kvartfinalen. Vi har stor respekt for det laget, sier trener Lars Wallin Andresen. 

Han forteller at målet er som det har vært de to siste sesongene:

– Vi skal være det laget som har det gøyest på banen. Så får vi håpe det står et Larvik-lag igjen på toppen etter helga. Både vi og det meget gode Halsen-laget (som vant Bringserien forrige sesong) har fine muligheter for en god helg.

Totalt 74 lag var påmeldt i Lerøyserien denne sesongen, men etter noen frafall deltok 65 lag i første kvalifiseringsrunde. Etter to kvalifiseringsrunder ble de gjenstående 36 lagene fordelt på fire avdelinger.

Ett av dem trakk seg, så det var 35 lag igjen som kjempet om de åtte gjeveste plassene denne sesongen – i det nasjonale sluttspillet.

Larvik HK gikk helt til topps i turneringen forrige sesong.