Ny assistenttrener klar – Larvik
Lars Wallin Andresen

Ny assistenttrener klar

Lars Wallin Andresen er ansatt som Arne Senstad sin assistent. Lars kommer fra jobben som hovedtrener for rekruttene våre. Her har prestasjonene kommet som perler på en snor, med gull i NM for J20, gull og sølv i Lerøyserien. Rekruttene har også denne sesongen fått kjenne på livet i 1.divisjon med Larvik Turn. Lars hadde også treneransvaret i 19/20 sesongen som endte i opprykk til øverste nivå for elitelaget.

-Vil først og fremst takke klubben for denne muligheten, og en ekstra stor takk til Eirik Haugdal for samarbeidet dette året, og for at jeg fikk muligheten til å jobbe rundt elitelaget på tampen av sesongen. Eirik vil bli savnet i klubben. Han er en fantastisk person og en trener jeg har lært ekstremt mye av. Nå som Eirik valgte å gi seg så kunne ikke valget ha falt på en bedre erstatter enn Arne Senstad. En person jeg har stor respekt for, og som jeg gleder meg til å samarbeide med. Jeg tror jeg vil lære ufattelig mye, og håper jeg kan gjøre en god jobb ved hans side.

-Fra jeg kom til klubben i 2019 så har det skjedd veldig mye. Kun en håndfull av oss som startet «nye» Larvik er igjen, men jeg har stor tro på at fundamentet Eirik har bygd vil utvikles videre av oss. Samtidig gleder jeg meg til å følge de unge spillerne, både på rekrutt og de vi har på a-laget. Det gror veldig godt i distriktet, og det må vi som klubb ta vare på.

Vi ønsker Arne og Lars lykke til i sesongen som kommer!