Trives meget godt i Larvik – Larvik
Thomas Bråten

Trives meget godt i Larvik

Thomas Bråten, som tok turen til Larvik sammen med Eirik Haugdal i 2021, har bestemt seg for å bli i Larvik. Bråten, som har har jobbet tett med Haugdal de siste 4 sesongene, trives såpass godt i klubben og byen at han ønsker å fortsette i jobben som spillerassistent. Her vil Thomas fortsette den solide jobben rundt spillere og trenere.

-Jeg kommer naturligvis nok til å savne Eirik veldig mye. Han er en person jeg står veldig nær, og vi har jobbet tett og godt sammen i 4 år nå. Samtidig så gleder jeg meg enormt mye til å jobbe sammen med Arne og Lars. Jeg tror dette blir veldig bra, og jeg ser frem til en ny sesong med jentene og alle rundt klubben, sier han.

Larvik Håndballklubb er svært glade for at Thomas er med på reisen videre.