Liker best å stå i forsvar – Larvik
Ingrid Vinjevoll. Foto: Svein André Svendsen

Liker best å stå i forsvar

Ingrid Vinjevoll trives best når hun står i forsvar, men denne sesongen har det nesten bare blitt det hun har gjort.

Nå har hun skrevet ny kontrakt med Larvik Håndballklubb, for 1+1 år.

– Jeg er fortsatt ung, og er fortsatt litt usikker i forhold til studier. Jeg skal studere idrettspsykologi, og jobbe litt i barnehage ved siden av, forteller 19-åringen.

I hennes første sesong i klubben har hun fått være med i 17 kamper for elitelaget.

– Jeg har vært veldig fornøyd med alle jentene, men jeg har dessverre vært mye skadet. Jeg har ikke fått regelmessig håndballtrening. Det har vært litt kjipt, for det har blitt veldig mye inn og ut av trening. Jeg håper å kunne være mer med neste sesong, og få trent ordentlig.

Bakspilleren har blant annet slitt med et tretthetsbrudd i satsbeinet.

– Jeg er ikke helt tilbake ennå, men jobber meg opp igjen. Jeg kan begynne å løpe i juli, og så kan jeg forhåpentligvis begynne å spille håndball i august, hvis alt går etter planen. Da vil jeg rekke sesongstart, opplyser hun.

– Det går tregt, jeg skulle ønske det gikk litt fortere!

Ingrid Vinjevoll har stått mye i forsvar i de kampene hun har kunnet spille.

– Det er der jeg har fått mest trening denne sesongen, så utviklingen har vært større i forsvar enn fremover på banen.

Fem scoringer er et tydelig bevis på at det har blitt mest forsvarsjobbing for henne.

– Forsvarsspillet kan alltid bli bedre, men jeg håper også jeg kan bli med litt mer fremover i tiden fremover. Det er gøyest å være med begge veier, så jeg slipper å løpe og bytte. Da får jeg være med å score litt mål også.

Ingrid Vinjevoll. Foto: Svein André Svendsen