Sammen skaper vi håp! – Larvik
Guro Ramberg, Janniken Klaveness fra Kreftforeningen og Tiril Rosenberg gleder seg til samarbeidet.

Sammen skaper vi håp!

Vi i Larvik Håndballklubb er veldig stolte av å kunne spille med Kreftforeningen sin støttespillerlogo på drakten de to neste sesongene. Et samarbeid som startet allerede i 2010, som nå blir en av Larvik Håndballklubb sine fanesaker.

Sammen skal vi belyse og skape mer oppmerksomhet rundt det viktige arbeidet Kreftforeningen gjør, ikke bare i vår region, men på landsbasis.

Allerede på Håndballskolen kommende uke, skal Kreftforeningen stille med stand, når selveste Karoline Dyhre Breivang kommer og skal ha en spennende aktivitet for deltakerne. 

Å bidra til Kreftforeningens arbeid er ikke bare viktig for oss i Larvik Håndballklubb, men også for alle andre i Larvik. Vi er privilegerte av å kunne jobbe med noe som betyr så mye for så mange. At vi skal gi tilbake til de som trenger det mest, er å forvente.

Gjennom våre arrangementer de kommende to sesongene, vil Kreftforeningen sitt arbeid fremmes og sammen skal vi også hjelpe til at det gode arbeidet videreføres og fornyes. 

Fra et tidligere arrangement med Kreftforeningen.

Vi er utrolig glade for dette og gleder oss enda mer til fremtiden. Sammen skaper vi håp, sammen gjør vi hverandre sterkere!