Tatt opp i elitestallen – Larvik
Mia Sanderød Wold. Foto: Svein André Svendsen

Tatt opp i elitestallen

Etter én sesong på rekruttlaget er Mia Sanderød Wold tatt opp i elitestallen i Larvik Håndballklubb.

– Å bli en del av elitelaget har vært en drøm. På trening må jeg være fokusert hele tiden, for jeg har folk rundt meg som forventer at jeg gir alt. Det er gøy, og man lærer veldig mye av å være med de beste, sier hun.

19-åringen fra Stathelle var en del av laget som ble Norgesmester for junior forrige sesong, og hun spilte 17 kamper (71 mål) for Larvik Turn i 1. divisjon.

Neste uke skal hun begynne på lærerstudiet i Porsgrunn, og senere i måneden kan hun få sin debut for Larvik Håndballklubb.

– Jeg har blitt tatt veldig godt imot. Jeg var med litt på trening på slutten av sesongen i fjor, så jeg kom ikke opp som en helt fremmed. Jeg visste hva jeg gikk til, og det har stått til all forventning.

Søndag var hun på banen i treningskampen mot Sola i Bergslihallen, der Larvik tapte 26-30 (9-14).

– Jeg fikk mer spilletid enn jeg trodde. Det var bare gøy, men jeg merker at jeg ikke helt kjenner relasjonen til de rundt hundre prosent ennå. Men det vil komme med trening.