Tia AS er ny sponsor – Larvik
Gutta i Tia As. Ola, Kevin og Dag Lofstad, sammen med Heidi Løke, Maja Furu Sæteren og Astrid Løke.

Tia AS er ny sponsor

Larvik Håndballklubb er stolte over å ha inngått et samarbeid med Tia AS. Vi heier på småbedriftene som jobber for å utgjøre en forskjell, og vi er storfornøyde med produktene.

TIA AS forhandler miljøvennlige og bærekraftige produkter fra anerkjente leverandører som forbedrer ditt innemiljø. Renere luft og renere overflater gir bedre livskvalitet både hjemme og på jobb. Noen av produktene er luftrensere, luftkvalitetsmålere, luktfjernere til sko/tekstiler/bager o.l.

På www.tia.as finner du alle produktene.

– Vi er veldig glad for å få inn Tia AS inn i sponsornettverket vårt. De har allerede installert luftrenser i garderoben, noe jentene er svært fornøyde med. I tillegg til dette så har de levert sin fantastiske luktfjerner, Fresh Sport til oss. Dette er et produkt enhver treningsbag, skotøy og tekstiler har godt av. Larvik Håndballklubb engasjerer og er attraktiv for mange, så jeg er veldig fornøyd med å få inn det voksende firmaet TIA AS sier Brede Csiszar, daglig leder i Larvik Håndballklubb.