Wolt er ny samarbeidspartner! – Larvik

Wolt er ny samarbeidspartner!

Vi er glade for å kunne offentliggjøre Wolt som offisiell samarbeidspartner med oss i Larvik Håndballklubb!

-Fra før av er Wolt også etablert i nabobyene Tønsberg og Sandefjord. På begge stedene har tjenesten blitt tatt godt imot av både kunder og restauranter, og nå er altså turen kommet til Larvik. Vi er veldig fornøyde med at vi nå kan legge til Larvik på Wolt-kartet. Det har vært stor etterspørsel etter tjenestene våre både blant kunder og utsalgssteder, og vi har nå en god miks av både lokale favoritter og nasjonale kjeder tilgjengelig for folk i Larvik og Stavern i Wolt-appen. Vi er kanskje best kjent for levering av restaurantmat, men i tillegg til spisesteder som Burger King, Balkan, Bakersmia og Skipperstua, tilbyr også butikker som Skog Blomsterverksted, By Wink og Christiania Glasmagasin superrask hjemmelevering i Larvik og Stavern, sier Elisabeth Stenersen, daglig leder i Wolt Norge.

-Vi er veldig glade for å få inn Wolt i vårt sponsornettverk. Måten Wolt treffer sin målgruppe er akkurat hvordan vi skal jobbe som klubb fremover, derfor er et samarbeid med de midt i blinken. Vi er veldig glade for at Wolt bidrar med premier til banens beste, gjennom hele sesongen – både hjemme- og bortelag. På den måten får vi også aktivert Wolt på en god måte i Larvik, men også andre steder der Wolt er etablerte allerede, sier Brede Csiszar, Daglig Leder i Larvik HK.