Vil du være frivillig under landskampen? – Larvik

Vil du være frivillig under landskampen?

14.oktober så kommer håndballjentene til Larvik for å spille landskamp mot Sveits. Billettene ble revet bort på kort tid. Har du lyst til å oppleve håndballjentene på nært hold? Samt bidra til å skape et fantastisk arrangement? Vi i klubben er teknisk arrangør, det betyr at vi skal stå for:

  • Rigg av Jotron Arena før/etter kamp
  • Kiosk og loddsalg
  • Vakt og sikring
  • Servering
  • Arena vertskap

Til disse oppgavene trenger vi mange frivillige både fredag og lørdag. Vi trenger også noen til å bidra til og skape stemning i hallen, ikledd Håndballforbundets isbjørn.

Så har du lyst til å være med å skape en håndballfest, og bidra, så er alle hjertelig velkommen. Det finnes oppgaver for alle og enhver. Du får utlevert en flott Hummel jakke fra forbundet, samt ta del i et unikt miljø med mange andre håndballfrelste.

Hvis du er interessert så ta kontakt med Sigbjørn Teigen på 471 68 909, eller på mail sigbteig@online.no