Lise klar for å ta imot Europeisk motstand! – Larvik

Lise klar for å ta imot Europeisk motstand!

Det var ikke bare Guro Ramberg som gjorde comeback på banen i Bergen, Lise Løke gjorde også comeback i Rema 1000 ligaen, seks år siden hun egentlig la opp.

Når skadesituasjonen på linjen var så stor før sesongstart, klarte søster Heidi å lure med seg Lise på en trening. Der imponerte Lise såpass mye at trenerteamet godkjente det lille «stuntet» og tok henne med inn i stallen.

-Det var kanskje litt uventet, men samtidig er det veldig motiverende og en god bekreftelse på at det er mulig med et comeback i voksen alder.

Lise Løke kom til Larvik HK første gang i 2013, hun fikk med seg 33 kamper, hvorav 11 i Champions League og scoret til sammen 62 mål før hun reiste videre til Oppsal i 2015.

-Lise forteller videre at når hun først skulle gjøre et comeback, så er hun veldig glad for at det nettopp var i Larvik. Det er en fantastisk fin gruppe, jentene og støtteapparatet. Det er et stort potensiale i gjengen med flere fremtidige landslagspillere. Lise legger også til at det er så artig å komme på trening, hvor det er rom for å kunne tulle og ha det gøy, samtidig som man er seriøse. Det er stor takhøyde og det er noe jeg setter stor pris på.

Comeback girlsa, Lise og Guro jubler etter seier over Tertnes

Foto: Tom Erik Hansen
Comeback girlsa, Lise og Guro jubler etter seier over Tertnes.

På søndag skal Larvik HK endelig få møte europeisk motstand igjen, når Costa del Sol Malaga kommer på besøk i Jotron Arena. Lise gleder seg enormt til kampen.

-Først og fremst håper jeg det kommer masse folk i arena. Vi er en klubb som har hatt store utfordringer de siste årene, så det er helt magisk at vi er tilbake igjen. Vi har trent steintøft gjennom sommeren, og nå vil vi kjempe oss tilbake mot toppen. På søndag er det en god mulighet for å se oss mot en internasjonal og merittert motstand. Vi kan garantere fartsfylt håndball!

Så møt opp i Jotron Arena søndag kl 16.00!