Tap i første forsøk – Larvik
Guro Ramberg i duell med Eli Cesareo. Foto: Tom Erik Hansen

Tap i første forsøk

Endelig var det duket for internasjonal motstand i Jotron Arena igjen. Hittil i sesongen har Larvik full pott i serien, og er videre i NM. Men mot Malaga sa seiersrekken stopp. I en kamp som ble svært jevn, hvor begge lag byttet på å være i føringen, så dro spanjolene ifra på slutten, og det hele endte med 31-35 tap.

Tirill Mørch var tilbake på banen etter korsbåndskaden hun pådro seg ifjor høst. Nummer 18 brukte ikke lang tid på å markere seg med tøffe taklinger mot spanjolene.

Det var en litt rar kamp kanskje, Malaga spiller på en måte som vi sjeldent møter, både i forsvar og angrep. Spesielt bakover synes jeg vi sliter med fintene og deres samspill med linja. Vi får til altfor få brudd i deres spill, og de får komme gjennom fra 6-meter altfor ofte, og da blir premissene til våre målvakter dårlige.

Det har ikke helt gått opp for meg enda at jeg har faktisk fått spille igjen. Jeg har vært spent og nervøs i hele dag, og det var først under oppvarmingen det virkelig gikk opp for meg at jeg skulle spille. Men nå er jeg helt utlada, adrenalinet og spenningene er ute av kroppen, etter at jeg har kjent på det i magen i hele dagen. Jeg håper jeg kan bidra fremover, slik at vi kan heve oss til returoppgjøret, avslutter Mørch.

Returkampen spilles i Malaga neste søndag. I mellomtiden skal vi møte Molde i en viktig seriekamp på onsdag. Da kommer Tor Odvar med sine jenter til Jotron Arena. Kom og støtt opp om jentene!