En innholdsrik morgen – Larvik
Ole Halland i iteam og Arne Senstad.

En innholdsrik morgen

I dag inviterte iteam til frokostmøte for våre sponsorer og samarbeidspartnere i deres flotte lokaler på Sanden i Larvik. Der fikk vi høre om den spennende reisen firmaet har hatt fra å være tidligere Comtech, til å bli en del av iteam. Fokus på å være en nasjonal lokalleverandør av IT-driftstjenester til bedriftsmarkedet i Norge, og viktigheten av å samarbeide tett med kundene, slik at de alltid leverer gode og fremtidsrettede løsninger. Larvik Håndballklubb er svært fornøyde med å ha iteam med på teamet.

Arne Senstad oppdaterte alle med status på det sportslige i klubben. Som alle sikkert vet så har laget fått en solid start på årets Rema 1000 liga, med full pott etter fire kamper. Det ble stang ut i første møte mot Malaga, men det skal spilles en returkamp kommende helg, og der er alle muligheter åpne. Arne fortalte også om livet som landslagstrener for Polen, og hvordan reisen hittil har vært i Larvik. Han ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med alle dere som støtter klubben, samtidig som han poengterer viktigheten med at vi får flere med på laget. I kveld er det Molde som står for tur i Jotron Arena, og da håper han på masse folk og trøkk i hallen.

Mari Slåttholm og Janniken Klaveness fra Kreftforeningen, sammen med Tone Sørum, kreftkoordinator i Larvik kommune.

Frokostmøte ble avsluttet med et foredrag fra Kreftforeningen. Her var tema «Arbeidsliv og kreft». Et viktig tema som berører de fleste av oss. Vi fikk høre rørende historier, om viktigheten av tilrettelegging og åpenhet. Larvik Håndballklubb er stolt samarbeidspartner med Kreftforeningen, og vi gleder oss til å skape flere arrangementer sammen fremover som skal spre kunnskap, og synlighet om viktige temaer. Larvik kommune har også en egen kreftkoordinator, Tone Sørum. Hun fortalte om hverdagen i jobben, og møte med alle menneskene hun møter.

Vi takker alle som kom og tilbrakte morgenen sammen med oss, og til iteam som disponerte sine flotte lokaler. Vi gleder oss til flere inspirerende møter sammen.

Vi ses på kamp i kveld, 18:15.