Gleder seg til storkamp – Larvik
Kaja gleder seg til toppkamp mot Storhamar. Foto: Tom Erik Hansen

Gleder seg til storkamp

På søndag tar Larvik turen til Hamar for å spille sesongens sjette serierunde. Det blir mange gjensyn for Arne Senstad når motstanderen heter Storhamar. Et lag han har vært trener for i totalt 11 sesonger. Forrige sesong ble begge oppgjørene mellom klubbene veldig jevne, såpass jevne at det ble poengdeling i begge kampene. Det blir også gjensyn med tidligere Larvik-spiller Mathilde Rivas Toft.

-Jeg gleder meg veldig til kamp på søndag. Storhamar er et temposterkt og samspilt lag, så det blir ekstremt viktig å stå opp i dueller bakover, og løpe hjem. Ellers håper jeg vi løper fremover og setter skikkelig trykk i angrepsspillet vårt, sier Kaja Kristensen.

Kampen blir sendt på TV2 Sport 2 og har avkast 19:15.