BURI er til for kunden – Larvik
Knut Vidar Christiansen fra Buri, med Lea Løkke-Øwre.

BURI er til for kunden

Vi er stolte over å kunne informere om at vi har inngått en samarbeidsavtale med Buri Norsk Skadedyrkontroll. Firmaet holder til i Larvik, men utfører tjenester i Vestfold og Telemark, Buskerud og andre steder hvis man har behov. For Buri så er det viktig at kunden ikke skal tenke på skadedyr, for der tar de seg av. Du er fokuset i hverdagen til Buri, og de skal bistå når det trengs.

Nå som jentene har nettopp kommet hjem fra Spania så fikk vi tips og råd til hvordan vi skal behandle koffert og innhold under opphold, og etter opphold. Det finnes jo diverse kryp man ikke ønsker å få med seg hjem i bagasjen. Skulle uhellet først være ute, så er Buri kjekke å ha.

-Det å få inn BURI Norsk Skadedyrkontroll inn hos oss, er vi veldig glade for. BURI har et stort engasjement innenfor Larvik og for håndballen. En lokal bedrift som er i vekst og som har ambisjoner tilsvarende oss i håndballklubben. BURI leverer tjenester som bedrifter trenger, og privatpersoner har behov for i ny og ne, så hvis behovet er der så vet du hvem du skal kontakte, sier Brede Csiszar, daglig leder i Larvik Håndballklubb.