Emma går for avansement! – Larvik

Emma går for avansement!

Tirsdag kl 1630 skal J20 laget ut i åttedelsfinale mot Byåsen. Fjorårets NM vinner vant klart i første kampen, men nå møter de et meget godt lag. Vi tok en snakk med Emma Helland Døvle før morgendagens kamp

– Byåsen har både målvakt, linje og bakspiller som har spilt mesterskap for Norges Juniorlandslag, de har i tillegg noen raske kanter. Så det er helt klart et meget godt lag vi møter, sier Emma Helland Døvle.

-Jeg tro det er veldig viktig å være trygge i spillet vårt, gjøre få tekniske feil og løpe hjem. I tillegg må vi være tålmodige fremover og velge de riktige sjansene. Jeg har god tro på at vi kan stå igjen som vinnere av denne kampen.

Emma Helland Døvle var en viktig spiller for NM j20 laget sist sesong, hvor Larvik HK kronet en fantastisk sesong med å vinne ganske så klart i finalen mot Aker.

– Det var veldig, veldig gøy og ikke forventet ved sesongstart sist år. Vi ble mer og mer samspilte for hver kamp i NM. Det var litt vanskelig i starten siden vi var en mix av elite-og rekruttspillere og aldri trente sammen, men det kom seg veldig etter hvert og det var stort å få være en del av Final 8 arrangementet i Arendal, sier hun

Emma Helland Døvle er i A stallen til Larvik også i år, men grunnet en del kneproblemer sist sesong, så er Emma nede på rekrutt laget, for å få tid til å bygge seg opp fysisk. Rekrutt laget til Larvik HK spiller under Larvik Turn i 2 div, der gjør laget en strålende jobb. Etter 8 seriekamper ligger de på en 2.plass og seinest i går( Søndag 22 okt) ble det en flott seier mot Sandefjord.

-Det er et bra nivå på rekrutt laget i år, mange som er veldig treningsvillige, og som jobber veldig hardt for å bli bedre på hver eneste økt vi har. Det er en veldig fin gjeng og høyt nivå, forteller Emma.

Da er det bare å ta turen til Jotron Arena kl 1630 i morgen, for å heie frem morgendagens helter.

Emma Døvle. Fra fjorårets NM J20 Finale Foto: Svein André Svendsen