Vi skal gi alt! – Larvik
Andrea Rønning i kjent stil. Her fra kampen mot Oppsal forrige uke. Foto: Tom Erik Hansen

Vi skal gi alt!

Denne uken blir det to oppgjør mot Fredrikstad. Først ut er åttedelsfinalen NM borte onsdag, og på søndag kommer Fredrikstad på besøk i Jotron Arena hvor viktige poeng skal kjempes om i REMA 1000 ligaen. Fredrikstad ligger i skrivende stund på en tredje plass i serien, og de har fått en solid start på årets sesong. Vi tok en prat med to personer som har en fortid i klubben.

Det blir to tøffe oppgjør

– Vi møter et godt Fredrikstad lag som er fulle av selvtillit. De har fått en veldig god start på sesongen, så vi må virkelig brette opp ermene og ta for oss oppgaven. De er gode kollektive og ekstremt disiplinerte i spillet sitt. Det blir to tøffe oppgjør, så det er laget som er best forberedt og klare for å fighte som ender opp med poeng og avansement i NM, sier kaptein Andrea Rønning.

Thomas Bråten er glad i Fredrikstad, men han er ikke i tvil om hvor han ønsker poengene skal havne.
Thomas Bråten gleder seg til dobbelkamp mot sin tidligere arbeidgiver.

Vi må være på hugget fra start

Det er alltid godt å komme på «riktig» side av fjorden, til min tidligere hjemmebane. Men selvsagt vil jeg ha poengene og avansement i NM for Larvik. Jeg har nå møtt Fredrikstad fem ganger som oppmann i Larvik, og det er alltid en nerve foran disse oppgjørene. Vi møter et Fredrikstad lag i form, og som ligger på en tredje plass i serien. Det er et samspilt lag som har spilt sammen lenge. Vi må være på hugget fra kampen blåses i gang. Jeg har stor tro på våre løvinner i Larvik, og vi skal kjempe med nebb og klør, så får vi telle opp søndag kveld. Det blir garantert to kamper som er verdt å få med seg, så her håper jeg publikum stiller opp på kamp, både i Fredrikstad og i Larvik. Håndball er defintivt best i hall, avslutter Thomas Bråten.

Larvik ligger i skrivende stund på en femte plass, med 10 poeng. Billetter til kampen på søndag kjøper du her. Vi sees i hallen!