Fullstappet bortearena i vente – Larvik
Arne Senstad. Foto: Tom Erik Hansen

Fullstappet bortearena i vente

I morgen står nyopprykkede Follo for tur. Laget rykket ned til 1.divisjon etter 21/22 sesongen, men nå er de altså tilbake i den øverste ligaen. Hos Follo så spiller tidligere Larvik spillere Anette Sundfær og Jeanett Kristiansen. Sistnevnte er på full fart tilbake etter fødsel, så tiden vil vise om hun står på kamprapporten i morgen. Follo arrangerer «Fyll Hallen», noe som betyr gratis inngang. Det kommer derfor til å bli et skikkelig trøkk i hallen i morgen. Vi tok en prat med Arne Senstad, og hva han tenker før kampen mot Follo.

Hva har fokuset vært på trening den siste uken?

– Fokuset på trening denne uka har vært det defensive. Vi ønsker å ha mere trøkk og intensitet i forsvarsarbeidet, og håper å se dette på søndag. Vi skal være tøffe i duellspillet, og hjelpe målvaktene våre på en bedre måte enn sist.

Hva er tankene dine rundt Follo?

– Follo har et spennende lag, og har vist at de kan spille jevnt med de fleste. Det er varslet ny publikumsrekord, og godt over 2000 tilskuere. Jeg gleder meg til å komme tilbake til Langhus, hvor unge Senstad hadde mange gode opplevelser. Vi håper det fortsetter på søndag!

Avkast i Stil Arena er klokken 16:00. Har du ikke anledning til å komme i hallen så sendes den på TV2 Play.