Larvikbanken inn som hovedsponsor! – Larvik
Markedssjef i Larvikbanken Jan Erling Kvisvik, med Merete Berdal og Brede Csiszar.

Larvikbanken inn som hovedsponsor!

Vi er meget stolte og ydmyke av å kunne si at vi har inngått en treårig avtale med Larvikbanken. Noe som gjør banken til en hovedsponsor. Avtalen ble presentert i pausen mellom Larvik og Fredrikstad sist søndag.

En viktig årsak til samarbeidet er at Larvik HK er en lokal klubb, og de rekrutterer spillere fra de lokale breddeklubbene i byen, samt at Larvik HK er en stolthet for byen sier Larvikbanken.

Å få inn Larvikbanken har vært kanskje vår største prioritering og ønske denne sesongen. At de i tillegg kommer inn i segmentet hovedpartner er vi veldig stolte av. Larvikbanken er din sparebank i Larvik og at vi i tillegg har skrevet under en treårig avtale, gjør at vi kan utvikle samarbeidet over tid, ha kontinuitet i arbeidet vårt og samtidig bidra til utviklingen av oss som håndballklubb, sier Brede Csiszar.

5000 kroner til veldedighet eller breddeklubb over måned

Sammen med Larvikbanken kårer vi månedens spiller. Den spilleren som får flest stemmer hver måned, får 5000kr som hun skal gi til en veldedig organisasjon eller en lokal breddeklubb. Dette er et tiltak vi er veldig stolte av å sette i gang her hos oss, og vi kan med trygghet si at det vil vedvare i mange år framover, avslutter daglig leder i Larvik HK Brede Csiszar.