På team med iteam! – Larvik
Ole Halland i iteam og Arne Senstad.

På team med iteam!

Om iteam

iteam er et av Norges raskest voksende IT-selskaper med 38 avdelinger fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør. Hos iteamfinner du noen av bransjens beste folk, som leverer sikre og smarte IT-løsninger for moderne arbeidsplasser. Med aktiv kunnskapsdeling og en felles tjenesteportefølje, leverer iteamsamme smarte og sikre IT-løsninger like godt til sine lokale kunder som til sine nasjonale. iteam 365, som er en del av iteamstjenesteportefølje, gir bedrifter skybaserte IT-løsninger som øker sikkerhet og effektivitet.

Larvik Håndballklubb løfter sikkerheten med iteam 365

iteam leverer Microsoft-tjenester sammen med andresikkerhetstjenester, under navnet iteam 365 til Larvik Håndballklubb. Med iteam 365 får Larvik Håndballklubb en skybasert pakkeløsning som bidrar til økt IT sikkerhet ved enkel pålogging, overvåking av klienter, sikker deling av filer, samt effektiv kommunikasjon og samhandling. Tjenesten gjør at klienter kan reinstalleres fjernstyrt med enkle grep og bedriftsdata kan enkelt håndteres også på private enheter. Du kan blant annetogså sende PC rett fra distributør og til hjemmekontoret, uten å gå via IT avdelingen. Dette sikrer en trygg IT-infrastruktur for klubben. Les mer om iteam 365 her

iteam tilbyr global IT til bedriftsmarkedet i Norge

Vårt nære samarbeid med verdens største IT-selskaper gir oss tilgang til global IT som kan omsettes til smarte løsninger for våre lokale kunder. Hos iteam handler IT-sikkerhet om å ruste våre kunder best mulig med oppdatert kunnskap, verktøy og løsninger som forebygger angrep og beskytter virksomhetens maskiner, enheter, infrastruktur, informasjon, tjenester og verdier. Vi tilbyr smarte og sikre IT-løsninger som forbedrer medarbeiderens tilfredshet og produktivitet. Les mer om våre tjenester her.

Comtech har vært med noen år, men har det siste året vært gjennom en reise til å bli iteam. Det at iteam øker sitt engasjement inn i klubben vår, tyder ikke bare på et stort Larvikhjerte og forkjærlighet for det lokale, men også at vi gjør noe riktig i klubben. iteam har i tillegg vært vertskap for et nettverksmøte, og vi håper at engasjementet smitter over på andre i næringslivet i Larvik. Vi benytter oss av tjenestene til iteam, og har fått en mye mer profesjonell arbeidshverdag – noe vi er ekstremt glade for! Du ser iteam-logoen på begge sidene av drakta vår, det liker vi, sier daglig leder i Larvik HK Brede Csiszar.