Denne helgen braker det løs for Jenter 18! – Larvik
Rekruttstallen 23/24. Foto: Svein André Svendsen

Denne helgen braker det løs for Jenter 18!

Larvik J18 kvalifiserte seg for Lerøyserien nok engang uten de store problemer tilbake i september. Endelig er serien i gang, og i dag reiser jentene opp til Trondheim.

Lørdag kl 11 spiller jentene mot arrangørklubben, Klæbu. Mens klokken 15 møter jentene en ny trønderklubb, nemlig Rapp. Vi tok en liten prat med kaptein, Kine Tveter og trener Annette Tveter før avreise til Trondheim

-Hva tenker dere om årets Lerøyserie?

Vi har som målsetting om å komme til sluttspillet ,føler at vi har et veldig godt lag som kan gjøre det godt. Mange av oss var jo med sist år ( hvor Larvik HK var i finalen, mens Halsen fikk bronse) så vi vet litt hva det går i, sier Kine Tveter.

Kaptein Kine Tveter. Foto: Svein André Svendsen

Vi har et godt sammensatt lag, med mange gode spillere på alle plasser. Og jeg er helt enig om at målet for denne gjengen må være et sluttspill. Selv om det blir tøft, da det er flere gode lag i denne pulja, supplerer Annette Tveter med.

Kine forteller videre at det er utrolig moro å reise på tur som et lag, bo på hotell, møte lag man vanligvis ikke møter og det gir et sterkt samhold i gruppa.

Rekruttstallen i år teller 27 spillere, hvor jentene ligger på 2.plass i 2.divisjon, mens de er ubeseiret i begge regionsserien for j20. Tar vi med at Jenter 20 spiller kvartfinale i NM neste torsdag mot Fredrikstad, så kan vi si at det går meget bra for den flotte rekruttgruppa vår. Vi ønsker jentene og trenerteamet masse lykke til i helgen og videre utover

Godt representert i regionen Vestfold/Telemark. Foran fra venstre: Mari Ellingsen(Sandefjord), Evita Lindberget(Kragerø), Helene Fikse(Stag). Bak fra venstre: Tuva Auby(Halsen), Marie Daarstad(Nesjar) Kjersti Lie(Larvik Turn) Foto: Svein André Svendsen