Perfekt start for jenter 18! – Larvik

Perfekt start for jenter 18!

Jenter 18 fikk drømmestarten de hadde håpet på, når 1.runde i Lerøyserien gikk i gang i dag. To solide seiere over Klæbu (31-21 ) og Rapp (31-20) gjorde at jentene kan ta med seg fire poeng i bagasjen hjem fra Trondheim.

-Vi spiller to kamper hvor vi har bra tempo i kontringene og ankomst. Mye bra angrepspill når vi setter tempo og flytter ballen hurtig. Vi er flinke til å gjøre hverandre gode og spille hverandre godt opp. Og så er vi bra bakover når vi prater og full intensitet i beina. Vi føler selv at vi har fått en fin start på Lerøyserien og vi gleder oss til de neste rundene, sier Annette Tveter

Klæbu-Larvik HK 21-31 ( 13-17) Silje Fure (8mål),Marie Daarstad(7mål), Kine Tveter (7mål), Malin Hoffgaard(3mål), Evita Lindberget(2mål), Helene Fikse (2mål),Linéa Hoffgaard(1mål),Mari Ellingsen(1mål) Kjersti Lie,Lotta Waale,Ingrid Titland,Sunniva Andreassen,Rakel Jonsson og Tuva Auby

Silje Fure

Larvik HK- Rapp 31-20 (17-10) Evita Lindberget (7Mål), Kine Tveter(7mål), Marie Daarstad(6 mål), Sunniva Andreassen(4 mål), Mari Ellingsen (2mål),Malin Hoffgaard(2mål), Silje Fure (1 mål), Ingrid Titland(1mål),Helene Fikse (1mål), Lotta Waale, Kjersti Lie, Linéa Hoffgaard,Rakel Jonsson og Tuva Auby

Trener/støtteapparat: Annette Tveter, Lina Rosenberg og Elisabeth Strøm Thoresen

Sunniva Andreassen

Neste runde spilles 20 Januar. Da møter jentene Nordstrand og Bjørnar. Kampene spilles i Nordstrand Arena.