Vi må være på fra start! – Larvik
Mer jubel for jentene i morgen? Kine håper på mange folk i hallen. Foto: Tom Erik Hansen

Vi må være på fra start!

I morgen er det duket for nest siste kamp før mesterskapspausen. På besøk kommer Fana. Laget ligger i skrivende stund på 10.plass i REMA 1000 ligaen. Vi tok en kjapp prat med Kine Kvalsund om hennes tanker rundt kampen i morgen.

Hva er dine tanker rundt Fana?

– Jeg synes Fana er et godt lag. Jeg synes kanskje tabellen lyver litt. De er veldig tøffe i satsingene sine, så det blir absolutt en tøff kamp. De kommer også fra et knepent tap mot Follo, så de er nok ekstra sugne på poeng. Jeg håper virkelig mange kommer på kamp, og støtter oss. Det betyr mye.

Hva blir viktig for vår del?

– Vi må være på fra start og jobbe godt gjennom hele kampen, sammen. Vi må fortsette å bygge videre på de gode periodene vi har hatt i de siste kampene. Jeg synes vi tar nye steg hele tiden, og jeg håper vi tar noen til mot Fana.

Kampstart 16:00 i Jotron Arena. Billetter kjøper du her.