Det tok nesten pusten fra meg – Larvik
Tirill og Andrea håper på mange i hallen når Byåsen kommer på besøk.

Det tok nesten pusten fra meg

I oktober spilte de norske håndballjentene kamp mot Sveits i Jotron Arena. Hallen var smekk full. Det var rett og slett et vakker skue. Flere av Larvik sine spillere bidro under den enorme dugnadsjobben som ligger bak det å arrangere en landskamp. To av de kjente på en helt spesiell følelse når de så hallen fylle seg opp. Vi tok en prat med Andrea Rønning og Tirill Solumsmoen Mørch.

Hvordan var opplevelsen i Jotron Arena dagen da håndballjentene spilte kamp?

Da jeg kom inn i hallen på landskampen og så hvor mange som var der, tok det nesten pusten fra meg. Og da Norge scoret sitt første mål, og jeg hørte jubelsuset gjennom hallen … det er noe virkelig spesielt over det. Man får et adrenalinrush, det bobler innvendig. Og jeg var bare tilskuer selv. Tenk å stå på banen og ha 3000-4000 i ryggen, som jubler for hver eneste scoring, takling og redning. Det er noe magisk over det hele sier Tirill. Andrea er helt enig. Det gir vanvittig mye energi til oss når det er mye folk, noe vi kan bruke til vår fordel, sier hun.

Hva betyr det for dere å ha folk i hallen?

Det betyr faktisk veldig mye. Vi som lag trenger folk på kamp, folk som skaper liv og stemning. Jeg har stor tro på at vi faktisk presterer bedre med et bredt publikum i ryggen, sier Andrea Rønning.

Oppfordring til folk kommende lørdag?

Folk må komme på Folkets Kamp fordi håndball er soleklart best i hallen. Og for opplevelsen så er publikum den viktigste faktoren. Det er de som bidrar til stemningen, atmosfæren og følelsene. Så skal vi sørge for god håndball. Heia publikum, kom på kamp, avslutter Tirill.

Andrea er enig, og legger til at hun har lyst på publikumsrekord i Jotron Arena kommende lørdag.

Dette er drømmen til Andrea og Tirill. På lørdag er det Folkets Kamp, og gratis inngang. Gratisbillettene finner du her.

Avkast 16.15 i Jotron Arena. Det er gratis inngang for alle. Det vil også skje en del rundt kampen. Blant annet i pausen så vil det spilles en kamp i tilrettelagt håndball mellom Larvik Turn og Herkules. Ballongklovnen Tull og Tøys kommer, samt mye annet. Vi har også satt sammen en jury som skal kåre de fem beste heiagjengene. Så her gjelder det å ta med laget ditt, og lage liv i hallen

De heldige vinnerne kjemper om dette:

1. Bluetooth-Høyttaler fra Komplett.

2. Pizzakveld med Larvikjentene etter en kamp.

3. To-tre Larvik-spillere kommer på trening og er trenere en dag det passer.

4. Signerte Larvik-skjerf til alle spillere på laget.

5. Være maskoter og løpe med hver sin A-lagsspiller på en kamp i sesongen 23-24.

Så ta med deg hele laget ditt og skap en lørdagsfest med oss i Jotron Arena! Bruk kode: heialarvik (gjelder lag under 13 år, og maks 20 stk pr bestilling). Viktig at dere spesifiserer hvilket lag i navnet på den personen som tar ut billettene.