Ida har troen på semifinale! – Larvik
Rekruttstallen 23/24. Foto: Svein André Svendsen

Ida har troen på semifinale!

Torsdag kl 1915 så spilles J20 kvartfinalen mellom Fredrikstad og Larvik. Fredrikstad har de siste årene vært flinke på å få frem unge lokale spillere inn på a laget, mens Larvik HK har vunnet både Lerøyserien og NM j20 de to siste årene. Så det er ingen tvil om at det blir en skikkelig god håndballkamp i kveld, med mange fremtidige håndballstjerner.

Ida Walin er en av få spillere som de siste årene har vunnet både Lerøyserien og NM J20. Målvakten som etter sist år sesong takket for seg, er nå tilbake bakerst i buret og klar for å stoppe skuddene fra Fredrikstad i dagens kvartfinale.

Det kommer til å bli en spennende kamp mellom to gode lag, mye fart og mye bra spill. Jeg tror vi kan vinne på samspillet vårt og et veldig godt samhold i laget. Vi fikk en god gjennomgang i går, når vi spilte litt mot A laget på slutten av treningen, der vi viste mye fint spill fremover. Laget er gode til å sette hverandre opp til gode muligheter, så selvfølgelig har jeg troen på at vi kan vinne. Selv om Fredrikstad har mange a lagspillere med seg, så håper og tror jeg at vi kan irritere de en god del, sier hun.

Ida jubler for NM gullet tilbake i februar. Foto: Svein André Svendsen