Det laget som vil mest, de vinner. – Larvik
Marianne er klar for å krige om flere poeng i REMA 1000 ligaen. Og hun håper på over 1000 i hallen. Foto: Tom Erik Hansen

Det laget som vil mest, de vinner.

I morgen er det endelig duket for Folkets Kamp. Noe som betyr gratis inngang for absolutt alle. Dette kan vi tilby takket være sponsorer, støttespillere og privatpersoner som har bidratt. Målet er å fylle hallen med 1000 mennesker. Så vi håper virkelig folk i Larvik og omegn er klare for en skikkelig håndballfest lørdag ettermiddag. Har du ikke hentet ut dine gratisbilletter enda, så gjør det her. Vi tok en prat med Marianne Haugsted om den viktige kampen mot Byåsen.

Hvordan har den siste treningsuken vært?

Den siste uka har vi fortsatt jobbingen rundt vårt forsvar. Vi ønsker å bli enda bedre for hver trening. Vi har også hatt fokus på kontra/ankomst.

Hva slags kamp kan publikum forvente i morgen?

Jeg synes Byåsen er et godt lag. De kommer med et stort trykk, så publikum kan forvente en kamp med masse tempo. Jeg tror det blir en jevn kamp, og det laget som vil mest, de vinner. Jeg håper på å se masse mennesker i hallen, som vil skape en fantastisk stemning, og heie oss frem til ny seier, avslutter Marianne.

Kampstart 16:15 i Jotron Arena i morgen. Håndball er best i hall!