Det ble en fest! – Larvik
Heidi Løke og Guro Ramberg kunne juble for 2 poeng foran nesten 1200 i Jotron Arena. Foto:Tom Erik Hansen

Det ble en fest!

Forrige lørdag inviterte vi til fest i Jotron Arena. I samarbeid med våre fantastiske sponsorer, samarbeidspartnere og andre støttespillere så kunne vi tilby alle gratis inngang. Dere tok imot invitasjonen, og hele 1183 mennesker tok turen til Jotron Arena. Det er en god stund siden sist vi hadde et slikt publikumsantall på en seriekamp i Larvik. Det gledet veldig mange. Spesielt spillerne. Rammene kunne ikke vært bedre, og alt var lagt til rette for en skikkelig fest i hallen. Jentene vartet opp med meget godt spill og slo Byåsen med 30-27.

Fantastiske heiagjenger

I forkant av kampen så annonserte vi en konkurranse. Lag ble oppfordret til å møte opp, og skape skikkelig liv i hallen. Det var mange lag som utmerket seg, og jobben med å kåre de fem heldige vinnerne ble ikke enkel. Til slutt kåret en jury Larvik Turn TH som vinner av en pizzakveld med elitelaget. Dette laget sørget også for ekte idrettsglede i pausen da de spilte kamp mot Herkules. Begge lag er å finne i REMA 1000 Hjerteligaen. De øvrige vinnerne av konkurransene ble Larvik Turn jenter 10, Halsen gutter 11, Larvik Turn Jenter 8 og Larvik Turn Jenter 12. Vi takker alle lag for fantastisk innsats. Dere skapte en skikkelig stemning i hallen.

Et av mange lag som tok turen til Folkets Kamp.

Håndballfesten

Vi går nå inn i en periode med mesterskap for håndballjentene, og derfor er det ingen kamper før 30/12. Men den 7/12 inviterer vi til den store håndballfesten. Dette arrangerte vi for første gang i fjor, og vi fikk svært gode tilbakemeldinger på at dette var noe barna satt veldig pris på. Arrangementet er gratis, og de første 1000 barna som melder seg på får en gratis treningstrøye. Meld deg på her.