Imponerende debut! – Larvik
Maja banket inn 5 mål mot Grønland. Foto: Tom Erik Hansen

Imponerende debut!

I går startet VM for håndballjentene på hjemmebane. Oppgjøret mot Grønland ble aldri av den spennende sorten, og de norske jentene vant 43-11. Gledelig var det å se vår egen Maja Furu Sæteren komme inn og banke inn fem mål. Det i sin første kamp i et seniormesterskap noensinne. Vi fikk en liten prat med Maja om sin første periode sammen med håndballjentene.

Hvordan har den første perioden med landslaget vært?

– Uka har vært veldig fin og lærerik. Vi har hatt god variasjon, der vi har hatt styrke, håndballtrening og kamper. Det har vært veldig gøy å komme i gang.

Hvordan har du blitt tatt imot av jentene?

– Jentene har tatt meg imot veldig godt. Det er en veldig fin og hyggelig gjeng, og jeg trives veldig godt i gruppa allerede.

Hva slags forventninger har du til mesterskapet?

– Først og fremst er jeg der for å lære! Bare det å bli tatt ut er ekstremt stort, og jeg er helt sikker på at det kommer til å bli en fantastisk opplevelse. Det å trene med store profiler gjør at jeg kan lære av dem, ta til meg tips og tilbakemeldinger som jeg kan ta med meg videre.

Omringet av veteraner. Maja gleder seg til å lære fra de beste. Foto: Tom Erik Hansen

Neste kamp for håndballjentene er fredag 1. desember mot Østerrike. Vi ønsker Norge og Maja lykke til!