Tettere på de beste! – Larvik
Mats Nikolaisen fra Torshov Sport med Brede Csiszar.

Tettere på de beste!

Vi er stolte over å ha inngått en samarbeidsavtale med Torshov Sport. Torshov Sport er en sportsbutikkkjede med butikker i Oslo, Bergen, Drammen, Fredrikstad og Tromsø. Her får du klubbkolleksjoner, og allerede nå kan du sikre deg Larvik HK sitt treningstøy. Torshov Sport er blant de aller beste på lagkolleksjoner. Det er viktig for oss å ha en aktør som er profesjonell, og leverer tjenester av topp kvalitet. Torshov Sport får vi en partner som vil utvikle oss som klubb, samt at vi også skal utvikle nettbutikken kontinuerlig med Larvik tøy.

Torshov Sport er veldig stolte over å samarbeide med en så betydningsfull håndballklubb som Larvik HK. Dette er med på å styrke Torshov Sports satsning på klubb, og spesielt håndball. Vi ønsker å komme tettere på de beste i idretten, for å øke vår kompetanse som våre barne og ungdomsklubber kan nyte godt av. Vi håper også dette kan være med på å øke interessen for vårt unike klubbkonsepter i og rundt Larvik, sier Mats Nikolaisen i Torshov Sport.

Vi ønsker de velkommen på laget!