Over 400 barn fylte hallen! – Larvik
Selfies og autografer var populært på håndballfesten.

Over 400 barn fylte hallen!

Torsdag kveld så inviterte vi i Larvik HK til den store håndballfesten, for andre året på rad. Over 400 barn kom, og alt lå til rette for en perfekt kveld i Jotron Arena. Og for en fest det ble.

Takket være frivillige, spillere, sponsorer og samarbeidspartnere så gikk over 400 barn rundt med et stort smil i over 2 timer denne kvelden. Her kunne barna boltre seg i ulike øvelser på banen, Heidi og Frank Løke kjørte en 71 Grader Nord- Larvik Edition for alle barna, og her stakk to heldige vinnere av med et gavekort på håndballskolen til sommeren. Kreftforeningen arrangerte et stjerneverkstad. Her var det mange barn som dekorerte stjerner, og disse vil bli hengt opp til kampen mot Storhamar 30/12. Her oppfordrer vi barna til å komme på kamp, og finne igjen stjernen sin.

Kvelden inneholdt også intervjuer på scenen. Her fikk også barna en eksklusiv hilsen fra Maja Sæteren som er i Trondheim i mesterskap for Norge. Barna ble også bedre kjent med Nora Rosenberg, Kine Kvalsund og Andrea Rønning. Alle fortalte de om sin hverdag i Larvik, og hvor mye de trives i klubben.

Designe Larvik sin drakt

Barna fikk også anledning til å være med å påvirke hvordan en drakt som skal se ut neste sesong. Her kom det inn mange fantastiske forslag, så her blir jobben vanskelig.

Vi takker alle barna som kom. Trenere, foreldre, spillere fra både elite og rekrutt, frivillige, sponsorer og samarbeidspartnere. Dere gjorde alle sammen denne kvelden mulig! Vi gleder oss allerede til neste års fest.