Skal vi få to lag i final 8? – Larvik
Rekruttstallen 23/24. Foto: Svein André Svendsen

Skal vi få to lag i final 8?

Jenter 20 laget har også i år overbevist i NM. Laget har i tur og orden vunnet over Lørenskog,Byåsen og Fredrikstad.

På mandag møter jentene Aker Topphåndball, laget vi vant over i finalen tilbake i februar. Så det er vel ingen tvil om at det vil bli en meget god semifinale, kanskje like spennende som Danmark-Norge kampen, hvor vi selvfølgelig håper at vi går seirende ut tilslutt.

Aker Topphåndball har vært flinke de siste årene til å få frem mange dyktige spillere, flere av jentene spiller allerede på elitelaget og de har vært i de tre siste NM J20 finalene.

Vi tok en liten snakk med våre to eminente høyrekanter Charlotte Iversen og Marie Daarstad om hva de tenker om kampen.

Marie Daarstad:

Våre styrker som lag er at vi har et godt kollektivt spill og at vi har mange gode spillere på alle posisjonene, så det er noe vi må utnytte. For å slå Aker må vi stå tøft bak i forsvar, lage masse brudd og være gode på å sette fart i ankomst/kontraen. Vi må også være tente fra start og huske på vår målsetting, som er å ha det gøyest mulig på banen

Charlotte Iversen:

Vi gleder oss masse til semifinalen. Det blir en tøff og spennende kamp mot et meget godt lag, hvor vi virkelig får testa nivået. Det blir viktig å få satt et aggressivt og kompakt forsvar fra start, og gjøre de arbeidsoppgavene vi har blitt enige om på forhånd. For oss blir det også viktig å få utnyttet farten vår i ankomst. Klarer vi dette, så er jeg sikker på at vi vil få en god opplevelse.

Så hvis man ikke er lei etter alle VM kampene og vil se mer håndball, da tar du turen til Ullern Flerbrukshall kl 19 på Mandag og heier jentene til nok en finale, og dermed to Larvik HK lag i final 8.