Månedens spiller nok en gang – Larvik
Maja Furu Sæteren med Trine Hveem fra Kreftforeningen.

Månedens spiller nok en gang

Publikum og fans har talt, månedens spiller for november er Maja Furu Sæteren. Maja fikk også prisen for oktober, og valgte den gang å gi sjekken på 5000 kroner til Kragerø Håndball. Denne gangen så ønsket Maja å donere pengene til Kreftforeningen.

Hva fikk deg til å velge Kreftforeningen Maja?

Valget endte på Kreftforeningen for det er en viktig sak. Og spesielt julen er en tid som er krevende for både pasienter og pårørende, så valget var enkelt, sier Maja om valget.

Hva betyr det for Kreftforeningen å ha støttespillere som dette?

Vi er svært takknemlige for støtten. Vi i Kreftforeningen er utrolig stolte av samarbeidet med Larvik Håndballklubb. Det betyr mye for kreftsaken at klubber som dere støtter vårt arbeid. Gaven fra Maja bidrar til at vi kan støtte livsviktig kreftforskning, sier Trine Hveem, distriktsleder i Kreftforeningen.

Stjernekampen

I romjulen så blir det toppkamp I Jotron Arena når Storhamar kommer på besøk. Her skal en hel vegg dekoreres med stjerner laget av barn på håndballfesten. Stjernene er en del av kampanjen til Kreftforeningen «Gi håp til jul». Billetter til kampen kjøper du her. Alle lag under 13 år kommer gratis inn. Bruk kodeord HEIALARVIK for å hente ut dine billetter.

Hver måned så kårer vi månedens spiller. Her oppfordrer vi alle som bryr seg om Larvik Håndballklubb til å avgi stemme. Spilleren som blir stemt frem får donere pengene til en valgfri breddeklubb eller et veldedig formål.

Maja Furu Sæteren har imponert i hele høst, og det hele ble kronet med en plass i troppen til Norge under VM.