Det er de som har presset på seg! – Larvik
Heidi håper på mye folk i hallen når det skal spilles om viktige poeng. Foto: Tom Erik Hansen

Det er de som har presset på seg!

I morgen er det duket for en skikkelig toppkamp i Jotron Arena. Storhamar kommer på besøk, og med seg på lasset har de en buss full av supportere. Så her håper vi folk i Larvik har lyst på en pause fra ribba og medisterkakene, for å få med seg en skikkelig god håndballkamp i romjulen. Heidi Løke, som har 2 sesonger i gult og blått bak seg er klar på hva som blir viktig i kampen mot det sterke laget.

Hvordan har julen vært? Og før jul fikk du også oppleve å bli tatt ut til rekruttlandslaget sine kamper i Tjekkia. I en alder av 40! Hvordan var det?

Julen har vært veldig fin. Med familie og ungene. Masse kos.

Det å få bli med rekruttene på tur var helt fantastisk. Skikkelig gøy å få bli med. Det var en utrolig fin gjeng som var med. Mange av de jeg spilte sammen med i Vipers var der, så det var veldig gøy å få spille med flagget på brystet igjen.

Sugen på mer landslagsspill?

Absolutt! Det som var litt morsomt var at jeg fikk høre at alle debutanter fikk drakt nummer 30. Så den fikk jeg også, i en alder av (nesten) 41. Jeg har fortsatt ambisjoner om landslagsspill.

Hvordan har dere jobbet inn mot denne kampen mot Storhamar?

Jeg synes vi har fått jobbet bra. Etter julepausen så har vi hatt 3 økter, og vi har kommet skikkelig i gang igjen. Fokuset har vært på oss selv, og hva vi skal gjøre.

Hva slags motstander er det vi møter?

Det er jo det nest beste laget i Norge, så det er et meget godt lag. De kommer med et ekstremt tempo, og kjører etter på alt. De har gode spillere i alle posisjoner, og er først og fremst et kontringslag synes jeg da. Så vi må opp i ringa, og jobbe sammen.

Oppfordring til folk i Larvik i morgen?

Det er å komme på kamp. Det er en viktig kamp. Dessuten er det Stjernekampen. Et samarbeid med Kreftforeningen. I hallen henger det stjerner som barn har laget på den store håndballfesten. Disse stjernene symboliserer håp. Jeg lover vi skal gi alt. Vi skal ut å krige skikkelig for poeng,

Kampstart i Jotron Arena 18:15. Billetter får du kjøpt her.