Pause for Heidi – Larvik
Heidi i aksjon mot Storhamar i Jotron Arena 30.12 Foto: Tom Erik Hansen

Pause for Heidi

I kampen mot Storhamar fikk Heidi tommelen ut av ledd. TV bildene viste oss en tydelig preget Heidi med store smerter. Etter en kontroll så ble det konstatert at leddbåndet røk, noe som gjør tommelen ustabil. Derfor blir det operasjon denne uken for Heidi, og hun vil derfor være utilgjengelig for spill i minimum 12 uker.

– Det er selvsagt veldig kjedelig at jeg ikke kan spille i noen uker nå. Jeg følte formen var fin og laget presterer godt. Jeg skal tilrette treningen godt slik at jeg er godt rustet når jeg er tilbake utpå våren, sier Heidi Løke.

Skjermdump TV2.
Heidi Løke i store smerter i kampen mot Storhamar 30/12. Skjermdump fra TV2.

Vi ønsker Heidi god bedring, og gleder oss til hun er tilbake i spill.