Vi skal fortsette det gode spillet! – Larvik
Ingrid Vinjevoll var i slag mot Storhamar nå sist. Nå håper hun på mer spilletid mot Vipers. Foto: Tom Erik Hansen

Vi skal fortsette det gode spillet!

I morgen drar Larvik sørover for å møte serieleder Vipers. Laget fra Kristiansand står med full pott så langt i årets REMA 1000 liga. Vi tok en prat med Ingrid Vinjevoll for å høre hennes tanker om kampen i morgen, og litt om hvordan tiden etter den flotte prestasjonen mot Storhamar sist har vært.

Hvordan var det å slå Storhamar sist i Jotron Arena?

Det var utrolig gøy å vinne mot Storhamar sist. Jeg synes vi jobbet godt sammen som lag, og det var gøy å se at vi lyktes med ting vi har trent på.

Hva har fokuset vært inn mot morgendagens kamp mot Vipers?

Inn mot kampen mot Vipers så har fokuset vært å sette et ordentlig forsvar. Vi må vinne mange dueller. Vi er ikke akkurat favoritter i denne kampen, så jeg håper vi slipper ned skuldrene, og fokuserer på arbeidsoppgavene våre.

Du fikk masse spilletid sist, hvordan var det?

Det var veldig gøy å få masse tillit i forrige kamp. Jeg var selvfølgelig nervøs men jeg følte både jentene og trenerne backet meg godt. For meg handler det om å ta de mulighetene jeg får, og forvalte de på best mulig vis.

Kampstart 18:00 i morgen i Aquarama. Kampen ser du på TV2 Play.