Bli med på ekte idrettsglede i Jotron Arena – Larvik

Bli med på ekte idrettsglede i Jotron Arena

Førstkommende lørdag så arrangerer Larvik Håndballklubb gatelagsturnering i fotball i Jotron Arena. Det blir garantert mange tøffe dueller, solide prestasjoner og ekte idrettsglede. Første kamp klokken 11:00. Åpen kiosk og gratis inngang for alle. Følgende lag stiller:

  • Fram
  • Sandefjord Fotball
  • Pors
  • Odd
  • Start
  • Fredrikstad
  • Moss
  • Asker
  • Lyn
  • Grorud

Gatelagene gir en årlig samfunnsgevinst på 430 millioner, ifølge et samfunnsregnskap utarbeidet av Oslo Economics for Fotballstiftelsen.
Gatelagene gir mange en følelse av fellesskap og tilhørighet for mennesker som kjemper mot rus, sosial angst, og andre psykiske utfordringer. Spillere fra Larvik Håndballklubb skal sitte i sekretariatet.

Bli med på moroa! Lørdag fra klokken 11.