Drømmen gikk i oppfyllelse – Larvik
Vi ønsker Evita, Kine, Silje og resten av jentene masse lykke til på Lørdag

Drømmen gikk i oppfyllelse

Til kampen mot Aker i helgen så tok Larvik trener Arne Senstad med seg hele tre debutanter. Silje Fure, Kine Tveter og Evita Lindberget stod alle på kamprapporten, men de viste nok ikke at samtlige skulle få kjenne på nivået i den øverste ligaen med en gang. Vi tok en prat med jentene, som til daglig spiller på rekruttlaget til Larvik HK, Larvik Turn i 2.divisjon.

Hva gikk gjennom hodene deres når dere fikk beskjed om at dere skulle bli med til Oslo?

Jeg ble veldig satt ut da jeg fikk beskjed. Samtidig synes jeg det var utrolig gøy. Dette er noe jeg har drømt om siden jeg var liten, sier Silje. Jeg tenkte at det var moro å få muligheten til å bli med elitelaget, uavhengig om jeg fikk spilletid eller ikke. Vi har jo trent litt med laget, og merker at det må jobbes på videre, så det var veldig gøy å se at all treninger bærer frukter, sier Kine. Evita følger opp med å fortelle at det å bli tatt med var veldig givende og spennende, da dette er målet bak all jobbingen som legges ned hver dag på trening. Det var veldig fint å være med, og få kjenne på hele opplevelsen.

Silje Fure fikk mye spilletid, og det resulterte i 4 fine scoringer.

Dere endte jo alle sammen opp med å få spilletid. Hvordan var det?

Det var veldig stas å få sjansen, selv om det ble en kort affære. Det ga masse læring og motivasjon ved å kjenne litt på nivået sier Evita. Kine synes det var veldig nytt og litt vanskelig, men samtidig veldig gøy å få muligheten til å spille. Selv om det ikke ble altfor mye spilletid så tar hun med seg verdifull erfaring på veien videre. Silje legger til: jeg hadde ikke forventet med å få spille, men så endte jeg opp med å få spille overraskende mye, og det var utrolig gøy!

Hva synes dere om kampen?

Vi er veldig fornøyde med hvordan laget backet hverandre hele tiden, selv om ikke alt gikk som planlagt. Kampen var spennende, og det var ekstra deilig når vi tar med oss begge poengene.

Trener Arne Senstad var fornøyd med innsatsen. «Alle tre kom inn og bidro. Evita har gode ferdigheter en mot en, og tok sjansen da hun ble satt opp i den situasjonen. Kine er en allround spiller som gikk inn og gjorde en god jobb begge veier. I og med at Tirill og Heidi var begge ute, så ble det mye spilletid på Silje. Hun laget noen fine mål, samtidig som hun gjorde en veldig viktig jobb i midtforsvaret. Håper dette gir de motivasjon til å legge ned enda litt ekstra i treningsarbeidet framover. Det er en vei å gå på det fysiske, så nå er det bare å gi gass», avslutter Senstad med å si.