Ingrid Lauritzen lånes ut til Pors – Larvik
Ingrid Lauritzen. Foto: Svein André Svendsen

Ingrid Lauritzen lånes ut til Pors

Larvik-målvakt Ingrid Lauritzen lånes ut til Pors i de ni siste seriekampene denne sesongen.

Hun vil trene med begge klubbene, men spiller kun for Pors.

– Jeg ønsker å fullføre samarbeidet jeg har med målvaktstrener Martin Reiersen, derfor er det veldig fint at jeg også kan trene noen dager i uka med Larvik mens jeg er utlånt, sier hun.

Pors kjemper om opprykk i toppen av 2. divisjon. Laget ligger etter 13 kamper på 2. plass, likt med Larvik Turn. Lagene møttes i Porsgrunn onsdag 17. januar. Etter kampen ble Lauritzen presentert. Hun er på plass i Pors-målet til neste kamp, 7. februar mot Sandefjord.

– Det er en fin løsning, ettersom det har blitt litt lite spilletid i Larvik denne sesongen. Samtidig er det litt skummelt, men jeg holder kontakten med spillergruppa i Larvik. Jeg tror det blir fint å spille for Pors. Det vil hjelpe meg med å få tilbake motivasjonen, forteller hun.

Hun husker da hun var med Larvik Turns opprykk til 1. divisjon for to sesonger siden, og har gode minner fra det.

21-åringens forrige kamp for Larvik var 30. desember mot Storhamar.