Møter gamleklubben – Larvik

Møter gamleklubben

På søndag er det endelig hjemmekamp i Jotron Arena igjen. Og vi kan vel kalle kampen en real klassiker når det er Gjerpen som kommer på besøk. Laget som rykket opp nå etter flere sesonger i 1.divisjon er virkelig i vinden om dagen. Men det har Dorthe Groa tenkt å gjøre noe med. Hun er klar for å møte sin gamle klubb. Og med seg i bagasjen har hun en svært god opplevelse fra Aker kampen nå sist.

Du hadde en god kamp mot Aker nå sist. Hvordan var det å komme inn og banke inn mål igjen?

-Det var veldig godt! Det har vært en utfordrende høst, så det var forløsende å kjenne at kroppen spilte litt på lag. Vi har litt skader i troppen nå, så det gjør jo at man må ta litt mer ansvar. Det følte jeg at jeg gjorde, og håper jeg kan fortsette i det sporet.

Dorthe banket inn 4 mål mot Aker nå sist.

Nå møter vi jo din gamle arbeidsgiver Gjerpen. Hva slags lag er det vi møter?

Det stemmer! Vi møter et ungt og sultent lag. De har god kontinuitet i laget som gjør at de har et veldig godt samspill. De gir seg aldri, så Gjerpen er et lag vi skal være ordentlig skjerpet mot for å stå igjen med to poeng.

Hva slags kamp kan vi forvente i Jotron Arena på søndag?

Jeg tror og håper det blir en skikkelig fight! To lag som putter det lille ekstra i potten for å krige til seg to poeng. Vi gleder oss hvertfall veldig til et lokaloppgjør og håper både folk fra Larvik og Grenland møter opp i hallen.

Kampstart 16:00. Billetter kjøper du her.