Mer jubel i Lerøyserien? – Larvik
Rekruttstallen 23/24. Foto: Svein André Svendsen

Mer jubel i Lerøyserien?

Silje Fure har vært en sentral spiller på rekruttlaget i halvannen sesong. Linjespilleren har tatt store steg siden hun kom fra moderklubben Larvik Turn tilbake i 2022. Vi tok en liten snakk med Silje for å høre litt om Lerøy runden som spilles i Oslo (Nordstrand) til helgen og litt om hennes tid så langt for rekruttene.

Dere fikk en god start med to flotte seiere i første runde, hva skal til for å fortsette den gode trenden? Og kjenner du noe til motstanderne?

– Det som skal til er at vi er påskrudd og fortsette med det vi gjør til vanlig. Vi har vært gode i 2 div siste tiden, så håper vi kan ta med oss det spillet inn til helga. Vet svært lite om Bjørnar, men jeg vet at Nordstrand har mange gode spillere, så vi må være påskrudde og klare til begge kampene. Så lenge vi smiler og har det gøy så går det ofte veldig bra.

Silje Fure har opplevd veldig mye siden hun kom til rekruttlaget i 2022, det har blitt gull i jenter 20 NM , sølv sist år i Lerøyserien, spill i 1div med et ungt lag, ny NM jenter 20 finale i februar og sist søndag debuterte hun i Rema 1000 serien.

Kan du fortelle litt om hvordan det vært å komme til Larvik HK og alle opplevelsene sist sesong og årets sesong.

-Å spille for Larvik HK har vært veldig gøy, og vi har et veldig godt samhold, både på rekrutt og elite. Jeg setter stor pris på muligheten til å få utvikle meg til å bli bedre, og fått muligheten til å spille i disse kampene. 1 div var en veldig tøff sesong, men vi hadde et veldig godt utbytte av det når det kom til lerøy og NM jenter 20. Vi møtte lag som gjorde at vi alltid ble litt bedre, kamp for kamp. I år har vi fått flere spillere, både fra Halsen og Stag, de er med på å gjøre spillegruppa både bedre og vi har en breiere stall, svarer Silje.

Hva er drømmen din som håndballspiller, hvor langt vil du nå?

-Jeg ønsker å komme så langt som mulig. Har allerede fått oppleve mye som ikke alle håndballspillere får være med på, men det er alltid gøy med nye opplevelser og utfordringer. Så får vi se hvor jeg ender opp til slutt.

Vi ønsker Evita, Kine, Silje og resten av jentene masse lykke til på Lørdag. Foto: Tom Erik Hansen