Full pott for Lerøyjentene! – Larvik

Full pott for Lerøyjentene!

Jenter 18 fortsetter å imponere i Lerøyserien. Det ble to nye seiere etter lørdagens kamper. Og jentene står nå med full pott etter de fire første kampene. 32-21 (16-11) ble sluttresultatet mot Bjørnar i første kampen, mens Larviks jentene klinte til i første omgangen mot et godt Nordstrand lag og ledet hele 17-9 til pause. Selv om Nordstrand nærmet seg litt i 2.omg, så var det aldri noe tvil om hvem som skulle stikke av med to poeng. Så da dommerne blåste av for kampen, kunne jentene juble for en 26-20 seier.

En som kunne juble litt ekstra denne lørdagen, var Nora Rosenberg. Etter nesten 7 måneder på sidelinjen grunnet en skade i foten, var hun endelig tilbake på banen. Og det tok ikke lange tiden før hun banket ballen kontant bak Nordstrand målvakten. Nora hadde følgende å si etter comebacket:

Det var veldig gøy å være tilbake på banen. Jeg merker at jeg ikke har spilt kamp på veldig lenge, derfor var det deilig med en gjennomkjøring. Jeg tar med meg det positive og gleder meg til å spille flere kamper fremover.

Nora Rosenberg. Foto: Svein André Svendsen

Trener Annette Tveter oppsummerer lørdagens to kamper:

– Mye bra spill i dag når vi spiller sammen og slipper ball. I perioder er vi gode bakover, flytter og beveger oss godt sammen som lag. Mange som tar ansvar og bidrar. Gode når vi setter fart i ankomst og trykker etter. Totalt sett er jeg meget godt fornøyd med full pott.

Følgende spillere var med: Rakel Horgen, Kine Tveter, Evita Naper Lindberget, Sunniva Andreassen, Mari Ellingsen, Silje Fure, Tuva Engh Auby, Malin Nordsveen Hoffgaard, Linea Nordsveen Hoffgaard,Marie Daarstad, Nikoline Ruby Krucov Jensen, Lotta Hobæk Waale, Helene Fikse og Nora Rosenberg

Neste runde spilles på hjemmebane. Da møter Larviks jentene Kjelsås og Utleira. Kampene spilles i Bergslihallen lørdag 10 februar. Så da er det bare å møte opp for å se de flinke junior jentene våre.