Marianne Haugsted takker for seg – Larvik
Marianne Haugsted. Foto: Svein André Svendsen

Marianne Haugsted takker for seg

Larviks danske bakspiller Marianne Haugsted forlater Larvik Håndballklubb etter sesongen.

Det blir dermed kun to sesonger i Larvik. Hennes nye klubb offentliggjøres en av de kommende dagene.

– Jeg gleder meg over å være i Larvik. Det er en fin klubb, med godt støtteapparat og ikke minst alle de frivillige. Spillerne er fantastiske. Det blir kjedelig å forlate dem, men jeg trenger noe annet for å utvikle meg videre nå, opplyser 23-åringen fra Skive utenfor Viborg.

Hun kom til Larvik etter en sesong i Oppsal, der hun var klubbens toppscorer.

– Det ble kanskje litt annerledes i Larvik enn jeg hadde forventet. Det var rett og slett litt vanskelig å komme fra å ha en sentral rolle både i forsvar og angrep i Oppsal, til å spille mest forsvar i min første sesong i Larvik, forteller hun.

– Jeg gjorde det beste ut av det, og har kanskje lært aller mest om meg selv i tiden her i Larvik. Denne sesongen har vi hatt mange skader, det har vært litt utfordrende.

Denne sesongen har det blitt mer spill i angrep, og hun har allerede scoret flere mål på færre kamper enn i forrige sesong. Nylig rundet hun 100 scoringer totalt for klubben.

Mot Aker spilte hun sin kamp nummer 50 i rødt og hvitt, men har selvfølgelig ikke tenkt å gi seg før siste kamp er spilt denne sesongen.

– Jeg skal stå på resten av sesongen. Det hadde vært kult kanskje å kunne avslutte med en medalje.